Meer over

3D printen

Bij KTDV kunt u terecht voor 3D printen: van het eerste ontwerp tot het best mogelijk eindproduct. Het tekenwerk wordt uitgevoerd in SolidWorks. Dit is 3D CAD-software waarmee uw ideeën omgezet kunnen worden naar mooie producten. Met dit tekenprogramma maken we productietekeningen die een goed beeld geven hoe uw gewenste maatwerk product eruit komt te zien.

3D Printen

Wij doen niet alleen het technische tekenwerk; wij staan ook garant voor het 3D printen zelf. Vanaf 15 april beschikken wij over een nieuwe printer met een printbed van 450 x 450 mm en een maximale printhoogte van 450 mm. Hiermee zijn wij in staat om grotere objecten te printen in PLA en PETG. Denk aan halffabricaten en losse onderdelen van uw maatwerk meubel. Indien gewenst maken we een mal voor uw product zodat deze straks eenvoudig opnieuw geproduceerd kan worden. Voorbeelden zijn freesmallen voor de hobbyist en de professional. In de loop van 2022 gaan we de mogelijkheden uitbreiden door de aanschaf van een nieuwe printer zodat wij ook Nylon en dergelijke materialen kunnen gaan printen!

Bent u nieuwsgierig geraakt in onze mogelijkheden van 3D printen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.